Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Segítségnyújtás

Kedves Olvasó!

 

2017. januárjától útnak indítom a személyes vagy internetes, önismerten alapuló párkapcsolati és / vagy életviteli beszélgetések lehetőségét. Amennyiben írásaimat, verseimet olvasva úgy találod, hogy én vagyok az az ember,aki segíthet letenni a keresztedet, és elindulni egy boldogabb, kiteljesedettebb Élet felé, akkor keress bátran.

Személyes találkozásra - igény szerint energetikai oldással, tisztítással, kiegyensúlyozással kombinálva - egyenlőre csak Veszprémben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

A konzultáció eszmei ára 5.000 Ft / alkalom (kb. 1 óra), fizetni azonban annyit fogsz, amennyit szíved szerint neked megért egy-egy ilyen beszélgetés, és amennyit pénztárcád szerint megengedhetsz magadnak. Kis mértékben, de csere is megoldható. Háztáji terményekre, húsfélékre, mézre, stb., sőt, akár szolgáltalásokra (pl. hajvágás, masszázs, stb.) nekem is szükségem / igényem lehet, így ebben is megegyezhetünk, hozzátéve azt, hogy a pl. a villanyszámlát természetesen én is pénzzel fizetem.

Időpontot egyeztetni a következő telefonszámon lehet:

20/35-888-72

Várlak szeretettel!

Szilvi