Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyerekkezelések

Kedves Szülő!

 

Gyakorló anyukaként tudom, hogy legdrágább kincsünk a gyermekünk, és a legfontosabb az Ő egészsége. A mai világban rengeteg mesterséges anyaggal találkoznak a gyermekek, és ez gyengíti az immunrendszerüket. Én magam a természetes módszerek híve vagyok, és a saját gyermekemet is természetes módon szoktam kezelni, ha véletlenül megbetegszik.

 

Tudom, hogy fontos számodra, hogy jó kezekben tudhasd a gyermekedet, ezért pár szóban mesélek magamról, a tapasztalataimról és a kezelések menetéről, és arról, hogy milyen helyzetekben tudok segíteni nektek.

 

Magamról

2008 óta foglalkozom energetikai kezelésekkel. Ebben az évben vettem észre, hogy képes vagyok gyógyító energiákat áramoltatni, és akár távolra is küldeni. Úgy gondoltam, szükségem van arra, hogy erről valamilyen képzésen további információkat szerezzek, ezért elvégeztem a Reiki I- II. tanfolyamot, valamint Agykontrollt is. Később azonban rájöttem, hogy természetes adottságaimat nem tudom a Reiki rendszerébe illeszteni, ezért azt sosem használtam. Mindvégig a belső érzéseimre hagyatkozva kezeltem a hozzám fordulókat. Amikor kezelek valakit, általában a saját testemben érzem, hogy az illetőnek hol vannak energetikai blokkjai, így a kezemet oda helyezve, az áramló energiák segítségével oldom azokat. Szoros kapcsolatban állok a Fátyolon túli segítőkkel, és a kezelések  mindvégig az Ő támogatásuk és felügyeletük alatt folynak.

Az energetikai kezeléseket igény vagy szükség szerint kiegészítem fül- / testgyertya használatával, illóolajokkal, illetve különleges hangrezgésekkel.

Kisfiamat évek óta csak ilyen módszerekkel kezelem, és számos antibiotikumot vagy erős gyógyszereket igénylő helyzetet oldottunk már így meg, legutóbb a gyermekorvosunk elismerését is kivívva. smiley heart

 

A tapasztalataimról legegyszerűbb, ha a "Rólam mondják" című menüpontot elolvasod. smiley

 

A kezelések menete

Amikor megérkeztek, lágy zene és gyertyafény fogad majd Benneteket. Az idegen helyzet oldásában és az ismerkedés megkönnyítésben egy felnőtt cica, egy kölyök kutya, és néhány plüss állat segít nekünk. Amikor gyermeked már kellőképpen feloldódott, megkérem, hogy foglaljon helyet a masszázságyon. Te a kanapén ülve várakozhatsz, és figyelheted, hogy mi történik. Így gyermeked is láthat Téged, és még inkább biztonságban érezheti magát.

Ha szeretnéd, elmondhatod, hogy milyen problémával kerestetek meg, de bátran le is tesztelhetsz, hogy megtalálom-e "magamtól" az energiahiányos területeket.smiley

A kezelések során Te is és gyermeked is mindvégig tudtok velem kommunikálni. Minden kérdésetekre szívesen válaszolok. Ha valamiért rövid időre csendben kell maradni, azt előre jelzem.

A kezelések nem csupán személyre szabottak, hanem mindig az adott pillanatban érvényes testi-lelki állapotnak is leginkább megfelelőek. smiley

Célom nem csupán az, hogy gyermeked gyógyulását megkönnyítsem, hanem az is, hogyha nyitott vagy rá, akkor megmutassam Neked, Te magad hogyan tudsz segíteni otthon a gyermekednek.

A kezelések végén (ha megengeded), apró csokoládéval vagy cukorkával "jutalmazom" a gyerkőc bátorságát és türelmét.

 

Mikor tudok segíteni?

 

  • asztmás és allergiás tünetek csökkentésére vagy akár megszüntetésére
  • alvászavarok esetén
  • magatartási problémák, hiperaktivitás kezelésére
  • gátlások, félelmek oldására
  • fülbetegségek esetén
  • immunrendszer erősítésére
  • vírusos vagy bakteriális fertőzések esetén a gyógyulás megkönnyítésére

 

Mennyibe kerül egy kezelés?

 

Amennyit szíved

 

szerint

 

adni szeretnél,

 

és amennyit

 

pénztárcád szerint


adni tudsz!!!
   

smileyheartyes

Szeretettel várlak Benneteket!

Szilvi

További információ és bejelentkezés:

20/35-888-72

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.